- Autor: Romazelda
 - Doba přípravy (min.): 10
 - Uživatelský recept
 - Porce: 4.00
 
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| puding | 560 | 
Energetická hodnota celkem: 2078 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 11, 
                                                        Tuky (g): 6, 
                                                        Sacharidy (g): 90,
                                                        SAFA (g): 4,
                                                        Cukry (g): 90,
                                                        Vláknina (g): 1,
                                                        Sůl (g): 1
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 520 kJ
Bílkoviny (g): 2.8, Tuky (g): 1.5, Sacharidy (g): 22.5, SAFA (g): 1, Cukry (g): 22.5, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
V 1,5l polotučného mléka rozmícháme pudingový prášek, přidáme 2 lžíce cukru, nebo medu na vaření a za stálého míchání vaříme do zhoustnutí hmoty. Hustý puding nalijeme do 4 misek a necháme vychaldnout.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






